2012-08-29(06:59)

Upp klockan 6. klä på sig och spela Guild wars2!. Testa moppen= funkade ej. Nu vänta på bussen till skolan. sen hem och spela spela spela. kanske få pia sugen på tacos eller något :3.

Man hinner knappt med något nu när skolan börjar igen. Klockan 7 igår kunde vi sätta oss och spela, efter läxor och en dusch. Blö.

Slutar dock efter min första lektion idag, fast den är ca.6 h lång >.<.






2012-08-25(10.42)

Bröllop igår. Hur trevligt som hällst! Fick låna Pias kamera, hoppas det blev fina bilder ifrån kvällen!
Drack till fyra på morgonen dagen innan, upp klockan 8 och hitta på alla knep jag kunde för att ej bli bakis >.<. Men det slapp jag som tur var. Och Selina var brutalt vacker igår!

Älskling har precis beställt två ex. Guild Wars2. LÄÄÄÄNGTAR TILL DET KOMMER! Min pojkvän är sötast i världen. blir det stooor förberedelse med gott och sött, energidricka och cola. (påminde mig nyss om att borderlands2 har väll kommigt ut, eller ?)

Måste även ta tag och samla in alla i 5v5 laget online så vi kan börja träna inför turneringen.


2012-08-24 (16:35)

Jag är kär i mitt Induviduellaval! Digitalt skapande, lära sig allt mellan Redigera, rita digitalt, 3D m.m! Valt att lägga all min tid på rita! Fick även 2 böcker hem så jag kan träna hemma och veta allt jag behöver att veta! Ska bli super skönt att få börja måla igen, har knappt tid att rita ut allt längre. För jag sitter endast vid datorn resten av tiden jag är ledig. Och nu kan detta ske vid datorn. Förutom att headstarten av Guild wars 2 börjar om någon dag >.< ÖLSJFPASÄÄHHH !! löser sig.

Efter dagens skola åkte jag och mamma till Familia :3 Mysigt och kul! Köpte skor inför bröllopet imorgon, så jäkla svårt att välja mellan alla. Men jag gjorde ett awesome val.

Om någon timme eller så blir det av till Liss och underhålla sig med alcohol.





2012-08-21(17:36)

Fick lite panik imorse innan jag skulle till skolan, min hy har blivit lite förstörd av sommarens alcohol intag >.<. Så tvätta ansiktet med deep cleaner + ansiktsmask. Sluta med att jag ej fick bort den så torka av den på en handuk sen tvätta mig med en annan cleaner T.T..


Nu går man i 2:an för första gången. Så många gånger jag har gått i år 1, så nu är det rätt så skönt att kunna få kalla sig själv för en 2:a eller något :D! Mitt schema såg helt okej ut. Förutom vår matlagnings dag blir teoretisk i en månad. Så det blir en lektion i 7 h typ : {.. 
Kom in på Digataltskapande! Det menas (tror jag) med att måla på photoshop+redigerande. awesome.

Fredag ska jag iväg och köpa skor till min brors bröllop med mor min. 

Nu ska jag bara spela till jag kräker.

2012-08-19(15:44)

Tyckte det var dags att dumpa av lite fest bilder. Ifrån Fredes och innan jag stack till kreta. I fredes skulle vi igentligen ha Kvinnokväll, men Erika kunde ej komma ,__, och det är ej kvinnokväll utan erika. Så det skjuter vi upp :3. Blev helt vanlig sup kväll, men roligt :3. Blev även taggad på ställa upp i Lol turneringen. Ska bara se ifall min bror vill joina laget :3! 

Ikväll blir det Avengers och dipp. Sen imorgon kolla cancer, wish me luck ;D.








2012-08-17(19:23)

Börjat lvla en till gubbe på Diablo3. Måste lvla något >.< en vecka kvar till Guild Wars2. Längtat i två år!! började spela guild wars 1 för 5 år sedan typ. Mitt första mmorpg spel ju. 


Nu sitter jag med min jäger grogg och väntar på folk sen föraöver mig till fest och smaka drickan vi köpte i Grekland. Blev även tvungen att använda lite av hårbomben. Har ej pengar till färga rötterna haha. men det blev rätt så pangbomrött/lila så är nöjd. Tycker även jag liknar en bitchig äckel fjortis nu när jag är så brun -.-




2012-08-17(10:09)

Nu är jag äntligen hemma! Saknade underbara Sverig. Där var så fuktigt, men hade riktigt roligt :3! Det roligaste var nog monster vågorna, 100m till stranden ifrån vårt rum och rätt ut i 2m höga vågor. läskiga, och rätt farliga. men om man lyckades hålla sig fast på sin badring var det as roligt!

Berättar mer sen när jag har fixat kamera bilderna!:3 Här är före och efter på min brun-het. Blev ej så mycket solande >.<.
Och mitt Blåsdjur scruffy får man ej glömma! :3








2012-08-09 (08:27)

Är super taggad på att flyga för första gången. Fan vad läskigt det är mohihihihihi. Dör här >.< Men det ska bli super awesome med kreta. Tog en före hud färg bild. Ska ta en efter sen :3! Lär ej blogga på hela veckan jag är borta, men när jag kommer tillbaka har jag väll mycket att berätta om och många bilder att visa! Är framme Nio ikväll, seeeeent :(. Älskar att vara där tidigt, så man inte behöver gå och lägga sig direkt. Men aja man ska ej klaga :D!Första gången jag är utomlands med älskade Mathias<3



2012-08-06 (18.57)

Önska fan det var något lätt sätt man kunde föra över bilder ifrån iphone >.< Hur gör ni ? Massor med bilder jag vill visa er. Men aja, ni får nöja er med mina ord.

Min träning innan Kreta orkar jag ej tvinga mig med mer haha, jag är redan skit snygg. Tar tag i det igen när skolan börjar. Selina har ju lovat mig en vecka på klippans gym corpus :3. Kommer bli awesome, syster + gym en vecka = kärlek.

Längtar till vi tjejer ska ha vår Tjej fest. Ifall fler än jag kommer ihåg att vi planerade det i helgen :D! Så kan våra killar sticka till hbg/dk :3. Lär nog bli awesome. 

Sen kan vi ej glömma att jag är i Sverige i två dar till sen ska jag bli bruuuun :3. Tvättat upp allt jag har hittat här med, vill kunna välja mellan ALLT, även ska allt lukta gott!! Sorligt att jag endast kan jobba som stalldräng i två dagar till. Börjar bli rätt mysigt i stallet!

2012-08-03 (16.34)

Idag red jag! :3 första gången på 4år, testa lite kontroll och tränande lätt sist i trav. Och kommer je ihåg att det var så svårt att sitta på rätt sittben >.< Men gud vad kul. Snälla Diana frågar mig helt random ifall jag vill rida :). Så kom ej hem fören klockan 2 idag. Men det gör inget :D Tyckte det räckte som träning. Och jag ska visst cykla och hämta Linus i Perstorp sen så det väll träning där med!. Power Walka 5 Km igår. Pallar ej lägga upp bild bara >.< 

Nu förbereder vi oss för att supa med Liss. Får se vilka mer som kommer :D Någon runda LoL sen börjas det!



2012-08-02 (07.06}


Här sitter jag klockan 7 på morgonen. Ingen lust att gå och lägga mig igen. S gick nyss till jobbet.. Var på Ullared igår med familjen. Älskar att umgås med dem :D. Även skönt att få cheka av lite kreta och skol saker som behövdes.

Vi åt på Donken vid 12 när frukosten sluta. Har tandvärk så tar mig 30 min att äta en macka. så efter en evighet på den hamburgaren orkade jag inte försöka äta något mer igår >.<. skit jobbigt när jag endast kan öppna munnen mellan 1-2cm. Värsta är när jag vaknar mitt på natten och kan ej somna om av smärtan

Längtar oerhört mycket till Kreta. Ska bli exakt det jag behöver innan skolstart. 7 dagar dit. Flyga för första gången. Fan vad awesome. Har börjat skriva packningslista med, man ska börja i go tid.

Känner att jag ska göra ett sista ryck med träningen innan Kreta. JAG LOVER DIG BLOGG HÄR SKA KOMMA TRÄNINGSINLÄGG VART DAG I 7 DAGAR(kanske ej om jag ha druckigt dagen innan). Får väll klä på mig och power walka ett par KM.

RSS 2.0