Höstlov?

Massor med skoj igår. massa bilder, som jag ej kan visa.. idag avled min dator.
 
Det betyder bara att jag inte kommer köpa något ifrån väla >.< måste fixa nya dator delar. Kanske var på tiden haha. Kanske blir ett nytt modorkort, då kanske jag kan använda dem där 8G DDR3 raminnena! 
 
så ja, ett lov utan wow... kommer träna 24/7. 

2012-10-29(14:07)

Wow, testade mina byxer ifrån mina super-smala period. Dem passade precis! Trodde aldrig det skulle hända, alltid bara haft kvar dem långt inne i gareroben för att ha det som minne sen då. Nu är det ett minne för nu.

Vid fyra blir det gymmet, träna axlar :3! Fixa något att dricka tills imorgon.
För imorgon kommer mina nördgrabbar över så blir det lite drinkar, wow snack och pizza (kebab sallad för mig!). Ända jag säger iskype =IMORGON BLIR DET PIZZA!

Kolpudding i ugnen som väntar, ner snart och göra lite hamburgare till pojkvän. Så länge blir det top gear!


2012-10-28(10.52)

 
Sjukt överaskad imorse. Kände mig tjock och värdelös, tänkte bara på chokladet som ligger i köket. Bara för att få mig att inte äta det vägde jag mig. Och jag vägde nästan 62 kg!  Jag bara say whaaat? T.T.
Ibland förstår jag inte kroppen. Har skyfflat i mig socker. till kvällsmat åt jag fan 4 bitar marabou! frukost =kladdkaka haha!

Då tog jag några bilder för att se om något har förändrats ytligt med. Tycker jag börjar se lite mag muskler! 
Tränat? det jag har inte gjort sen förra veckan haha!





2012-10-27(11.39) Mått för 8 veckor LCHF!

Denna veckan har jag varit fruktansvärd, jag bara måste ha gått upp sen förra veckan, ätit socker av någon form sen imåndags! Började med den när jäkla muffinsen haha. Igår gjorde jag en toblerone, diame, nougat kladdkaka. Blev nyss en bit till frukost. Hoppas den tar slut snart >.<. Vill fan inte gå upp nu!

Såg att jag hade förlorat ett par 4-5 cm underbrösten sen en del runt låren och rumpan. Så varför inte bara fortsätta vara duktig nu! Nej, det var sista biten. Inte så att mina middagar är onyttiga, nej dem är fortfarande LCHF. Men dem där små chipsen på kvällen. 

Nu måste jag vara den som förekommer med ett gott exempel. jag som klagar och hatar alla som vräker i sig socker! Nu bryter vi sockerberoendet ännu en gång. 

På 7 Veckors hårt arbete!:
Del                  Då             Nu
Lår                  60cm          55cm   - 5cm
Rumpa            104cm        99cm    - 6cm
Mage               94cm         86cm    - 7cm
Runt Bröst        91cm        86cm    - 4cm
Under Bröst      74cm        69 cm   - 5cm  ( tror inte det kan gå mindre där nu haha >.< )

ARM  avslappnad              27cm
          spänd                     28cm                            

2012-10-24(18:09)

Min dag idah =onyttig och trött. åt en bit rabarber paj >.< visst det låter inte mycket, men jag åt en muffins igår. Sen cp trött efter att stått i köket hela dagen, så skippade gymmet. 

Måste rycka upp mig, imorgon ska jag till maxi så hinner ej gymma. Sedan väntar jag ej till klockan 4 för att gymmet ska öppna på en fredag, när jag slutar äckligt tidigt!

Så blir sten hårt på nyttigheterna! Imorgon har vi frukost i skolan, iknow vi får sånt om man går matlagningslinje. Vägrar äta dems frallor, så ska sno lite av salladen där nere och ha med mig. gotte.

Snart är oktober-workout klart. Då ska jag och Selina till väla. Ska även köpa mig något jag ser SUPER FIN I ! bra för att fira att jag blitt så mycket snyggare haha.


Gjort en del på halsen idag, han ej lägga in den på min skol loggbok, så fick bli sen förra fredagen.



2012.10.23(19:53)

Mår så mycket bättre från dag till dag. Vet att där är så mycket som jag vill nå! Går rätt segt nu, gör inget, är så glad för att jag har kommigt halvvägs till det bästa jaget!.  

Vill ha eget boende, vackra symboler på min kropp, lila hår, en kropp att döda för, säker inkomst, flytta till norrbotten, en sibirian husky, en värld att övervinna!
Kan endast ta det dag för dag.
Undrar hur långt jag har kommigt om exakt ett år.

Längtar SJUKT mycket till jag tar studenten. I mina tankar har jag alltid tyckt att det är meningslöst och slöseri med pengar, men för mig symboliserar det att jag klarade mig. Jag överlevde! 
Och student mössan tyckte jag var en FRUKTANSVÄRD pengar soptunna. Nu kämpar jag för att få bära den!



2012-10-22(18:46)

(Hinner inte blogga så ofta har både träning, skola och wow att lägga tid på. Så blir större inlägg då och då!)

Min dag började med att jag var riktigt förvirrad haha. Slutade med att jag tog en timmes tidigare tåg. Kom på det när ingen var på lektionen... sen kollar man klockan, man ba MEN PIPPI FÖ-FAN! Brukar ta tåget så jag är i klippan 4 min över, lektionen börjar 5 över höhö. Har så bra betyg att jag inte tänker gå upp onödigt tidigt för att ta ett tidigare tåg. (förutom när jag klantar till det -.-)

Vi hade 3 h håla mellan våra 2 lektioner idag, det betyder GYMMET BITCH. Japp denna gången fick jag upp lite kräk i munnen haha. Även håller på att svimma för jag glömmer min andning haha. (Note to self = Andas mer!) Blir SKIT glad nu när jag fick höra mina ben ser smalare ut. Såg även det när jag var på gymmet. Kom och tänka på hur jag såg ut när jag kom dit första dagen. Nu är man MYCKET mer självsäker bland alla andra där inne!
(Mitt protien pulver är uppdrucket -.-, de har även inte fått in nytt på hemsidan!, fick ett nytt av Selina, som jag glömde ta med hem ofc haha!)

Efter gymmet åker jag hem till Selina shitchatar om kost och annat, nommar i mig min sallads lunch låda jag gjorde igårkväll och dricker ört te :3! Gotte. Ska nog hem till henne imorgon och ta en liten shitchat till.

Nu har jag en low-carb Monster att njuta av och min pojkväns chips påse att motstå!

2012-10-21(16:56)

Nu säljer jag mitt Äkta remy löshår. (Klippon)
Blodrött.
50 - 60cm långt.
Går att blöta, platta, färga.
Jag har använt det max 4 gånger. Skit bra skick. Ligger endast skyddat i förpackning hela dagarna.
9 stycken sett.
1 klipp slingor = 3st
2 klipp slingor = 4st
3 klipp slingor = 1st
4 klipp slingor = 1st

Skit bra kvalité så vill ha 500kr.
Ca. 1000kr när jag köpte det.


2012-10-21(10.35)

Fortfarande cp ont i nacken sen i fredags, blir så med head bang musik. Ingen aning om man skadar musklerna eller tränar dem haha! Super kul hade jag iallafall. Bara massa darlingar där :3. Hoppas det kommer en liknade kväll snart igen! Så här blev min sminkning iallafall.



Äntligen börjat närma mig lvl90 på min Paladin nu. så forhoppningsvis så blir det bara massa gearande på lovat! Eller såklart, om jag får jobb så kommer det före. Men iallafall, 30% i lvl 88. Går cp segt!

Hehe S visade mig att jag har spel pricken haha. Det är samma sak som om du gymmar utan handskar. Fast under händerna sitter detta. Jag har alltid undrat vad fan det är >.<. 



Dem som undrar vad jag håller på med på Digalt Skapande kursen. Gud, sjukt jobbigt är det haha! Börjat göra hela skuggningen själv, svårt men skoj! Tar en evighet med alla småsmåsmå saker som ska bli en nyans tillsist >.<. Kommer INTE hinna klart den till jul. 




2012-10-18(18:30)

Det är sjukt som folk häver i sig socker. Hur fan kan en människa få för sig att fett är farligt, men fortsätter att trycka i sig socker? Jag dömer ingen, ni gör som ni vill. Men det skrämmer mig, Sveriges befolkning tar ju sönder sina kroppar utan att någon reagerar! Varför finns det ens en möjlighet att dricka juice i skolan?! Varför kan du köpa läsk och sötsaker på ett skolområde. Hur fan kan man ta pengar före någons hälsa.

Sådana tankar strömmer igenom mitt huvud när jag ser folk skyffla i sig saker som förgiftar dem utan att se vad dem gör. Då säger dem som försöker, det är svårt, jag kan inte sluta. Men det är klart, socker skapar sockersug. Och vad är sockersug, jo ett beroende, tar ca, 5-7 dagar att stå ut utan några socker former. Sen är det borta helt.

Först hade jag idrott i skolan. lite biceps + rygg, även en del mage. (ca.40 min?) Efter det går jag och Elvrira till gymmet. Körde 40 min Lår och rumpa.. FY FAN. Gav allt jag hade på de lilla passet. Fick stanna upp för ej kräka haha! Det hade varit pinsamt. Så handlar fan inte om hur länge du tränar, utan HUR du tränar.

När jag kom hem hade pappa gjort god tacos! Fett fucking hungrig efter att jag endast kan äta grönsaks varianter i skolan. Fruktansvärt att gå förbi alla Pizzerir påvägen hem sen haha! Man bara KEBABSALLAD!!!!.. Så sprang nästan därförbi. Så den 30 min vägen hem till mig ifrån stationen var jag cp hungrig + fortfarane jäkligt illamående sen gymmet.

LCHF tacos med en Protien shake till mullorna ;D

2012-10-17(10:39)

Sitter sjuk nu... knarkar te med honug för att bli frisk. BLÖ, svårt att hålla sig pepp. Men blir att bara tänka på kosten. (Igår åt jag av s jordnötsbågar -.-) på en tisdag! blö på mig. Men han har lovat mig att inte låta mig äta något onyttigt fram till lördag :3.

Igår körde jag lite Power Walk på rullbandet + biceps och mage träning. Körde slut på magen! Alla muskler på magen var cp svullna, mmm mer av det ska det bli.. bara bli frisk först .__.

Kan inte sluta tänka att jag inte kommer gå ner i fett %. I need to get my head in the game!

Igår körde jag,s och liss OS 10 man = mount drop till mig ;). Idag ska vi testa på OS 25 man, Blir roll krig mellan mig och S ifall vi klarar den haha!

Längtar till helgen, då ska jag få va med min Pingla Liss :3, länge sen nu ju!

2012-10-15(08:38)

Jagg, tappade peppet lite under helgen. TÄNKER FAN INTE vara den som slutar för det! Nopp, i will not fail. Man måste vara stark, och just det jag är. Jag kan! Så på med riktig pepp musik och leta upp fitness bilder!
Efter skolan BLIR det träning. Hård träning. tror det är 6 veckor jag har kört nu. undrar hur jag ser ut och mår om 12!

Vågen visar bara random nummer hela tiden nu haha. Måste leta fram mitt måttband så jag kan peppa mig mera! Något jag har märkt skillnad på det är att jag kan sitta som en påse potatis utan att mar får en mega valk på magen. 

Paprika med ost, skicka och vatten vid sidan till frukost! 

Utveckligsamtal igår: c-a i de flesta ämnen, jag har fan blvit grymm!

Tandläkaren igår: Alltid haft hål i mina tänder, inflamation i mitt tandkött m.m, MEN NU, mitt socker och mjöl intag har gjort så att jag hade lagat massor med hål av sig själv! + Har alltid en påse plackers vid datorn, som jag peler med i tänder efter jag har ätit när jag speler. 

BÖRJA IDAG!
TRÄNA TRÄNA TRÄNA (viktigast är ofc kosten. Ska se ifall jag klarar 0 socker och 0 mjöl,stärkelse till den sista!)
Pepp bilder!:


 

2012-10-14(09:21)

Igår flyttade jag och S hem till mig, hehe japp, internett saken i od gick sönder och kan ta flera veckor >.<, men super sköt att få komma hem lite faktist. Fortfarande lite ovant, men det vänder snart hoppas jag. Blev lite strul med en del till S dator som fattades, men Rille världens bästa bror kom och gav honom det som fattades!

Så idag blir det massor med lvlande! Mitt Pandaria kom i fredes och har inte hunnit påbörjat mitt lvlande >.<.

Igår=Pizza
Idag= rester av Pizza
Mohahaha.
gotte

2012-10-13(09.10)

Woho godmorgon alla klockan 9!'

Bästa kvällen igår, vet ej ifall jag får dricka jäger, men finns fan inget godare så tänker fan inte sluta med det haha!
Skit länge sedan jag drack, så kul blev det :P. UNDERBART att vara med Mia min kära! Inte så mycket tid själva för slutade med att alla kom hem till Mia.

Sedan stack vi till Casa, där jag endast stog och dansade med en thailenska som jag vägrade sluta tro på att hon nte var Japan. Hon kunde INTE engelska, ändå SKULLE jag prata engelska med henne. Det ända jag frågade henne HELA tiden var ifall hon hade varit med några Jordbävningar eller Tsunamis, som jag ska visa med händerna, hon bara ler och är cp glad. Säger att han älskar sverige. Haha man måste älska när jag är full..

Idag ska jag fan äta pizza, mohahha. Inte ätit Pizza på ca.2 månader.Om jag inte byter till kebabsallad PRESIC innan haha. Nu ska jag spela PANDARIA!

2012-10-11(18:27)

FÖRST OCH FRÄMS. Imorgon, ja imorgon! äntligen få ta upp all missad tid med mia. Har inte mycket tid till mina vänner, men när jag har så tar man tillfället iakt! Ska bli en GALEN SUPER FREAKKVÄLL FÖR2 TOSSOR! Ske hem, äta, träna och duscha. Sen till min svampbob.

Idag har jag tränat för mycket känner jag, först riktigt gett gärner i skolan, gör mitt eget pass, så vet vad jag vill haha. Sen när jag kom hem blev det spring runda i skogen med någon intervall, (älsklings ide att köra lite kondis, trodde att jag skulle dö haha, men en bra pushare till pojkvän!) Så idag blir det bara slappning resten av kvällen!

Vem är sugen på Före Efter bilder 6 veckor in!?
Haha, bilderna tog jag efter tryckt i mig en stor skål med pappas goda köttfärs.
Men nog med bortförklaringarna så jag får lite självförtroende >.< Here you go!








2012-10-10(18:50)

Kom presic ifrån 1h gym. Tränade axlar idag. Helt slut,Men man blir taggad när man ser musklerna svälla! HATAR att komma hem så JÄVLA sent bara. Blir=
1.Skola
2.Gym klockan 4
3. Hem laga mat vid 6-7.
4. Läxa.
5. Sova och kanske hinna spela liiiite innan.

Slängde nyss in en Tacogratäng i ugnen baserad på:
*Någon näve färs med hemma gjord taco krydda(köpt tacokrydda är ej lchf vänlig).
*Hackad lök.
*Hackad paprika
*Grädde
*Shitlodeoff OST.

Har inget ork eller tid till att blogga för er haha >.<. Skriver när jag inte har hela livet att hinna med!
Fredag blir det äntligen en kväll för mig och Mia att ta igen allt vi missat<3 Longtimenosee<3


2012-10-09(18:50)

Färgat håret idag, bev super bra. Myyyycket ljusare!. Borde tycka att det ska blir skit oranget, tackvare jag har haft rött i 2 år? Men nej, rätt ljust + lite rosa på vissa ställen! Super, bara lite silvershampo på detta så!:) SHABAM. Allt är tack vare underbara selina :3

Sjukt trött för att lägga upp bilder ikväll. Presic tränat röven av mig med min pojkvän. Även druckigt shakes. Har varit skit duktig och dragit ner min mjölk helt nu! Blandar mina shakes med vatten istället. Funkar det med, inte lika gott haha.

Älskling har varit inne på mmsports hemsida och kollat lite på egna shakes + lite olika proteinpulver. känns super kul att få göra det tillsammans med sin babe :3!

Längtar till snön kommer! Då ska jag och raring hugga en minigran och pynta!<3

2012-10-08(19:55)

Shit fy fan bög, as mycket träningsverk. And i love it, jag och Selina köra lår och rumpa idag. Underbart när man ej kan röra sig ur fläcken efter haha!.
Sedan hade jag 5 min ifrån ica i klippan till ica med 2 mega väskor + träningsverk. Fick springa, det är så pinsamt när man sitter på tåget och flåsar som en galen ko haha.'

Så grymt jäkla avis på Selina, sjukt snygg! I mean kolla in musklerna!

lätt min förebild. Tycker om att Systrarna Person kör äcklig styrketräning på gymmet, sen folk som bara går på ett rullband >.<.

Imorgon blir det en blekning till, ljusare hår here i come! Bilder får ni imorgon/övermorgon. Kanske passa på att lägga upp före/efter bilder då med!

Fett äckligt trött nu, ska nörda ner mig i wow. Fick låna pengar av min pojkvän så länge, så Mist of Pandarien är nu beställd.
 

2012-10-07(17:43)

Blåsigt, men jag och älskling drog på oss träningskläder och kom ut i det friska ändån! intervallade 2km rundan och avsutade där hemma med en protienshake!. Får väll beställa mer nu när det går åt så snabbt haha!

(Finns nog en möjlighet att jag kan vara ersättare på kyrkan på höstlovet!) Jag hoppas hoppas, HOPPAS! Vill ha pengar till att tatuera mig.

Frukost: Salladsblad med philladelpia, ost, tomat och paprika med vatten.

ProteinShake.

Kvällsmat: Svampsoppa med vatten.

5 Veckor in i LCHF (mått!)

Wow! Trodde inte måttbandet hade gått ner något alls.
Sen såg jag nyss vad det för mått innan.
Så här har ni dem nya måtten!

På 5 Veckors hårt arbete!:
Del                Då          Nu      
Lår                 60cm      56cm      - 4cm                 
Rumpa           104cm    101cm     - 3cm
Mage             94cm      90cm       - 4cm
Runt Bröst      91cm     87cm        - 4cm
Under Bröst    74cm     69cm        - 5cm   

Så mellan 3-5cm lite överallt kan inte göra en något annat än glad!
Litar ej så där mycket på vågen tack vare muskler väger med.
[Nästa vecka lovar jag före efter bilder för 6 veckor.]
           


2012-10-06(19.23)

Fortfarande SKIT väder för att gå ut och träna, vill verkligen inte bli sjuk. Så blev inomhusträning.Fick till och med min pojke på styrketräning. Underbart:3! Så efter så delade vi på en dubbel protien shake, vars han gillade! Gör mig glad. Kul att få träna med sin pojkvän! Så om det inte regnar imorgon blir det 5km rundan för båda.

Hmm, fick till läxa av min matlagningslärare att skriva ner i en vecka allt man äter. (Dem dödar folk som äter LCHF haha). Dem säger du ska äta 6-7 mål om dagen för att kroppen ska må bra. Har två max haha. Som till exempel idag.

1. Frukost: Två salladsblad med Philladelpina med ost, tomat och paprika mellan. Vatten.
2. Mellanmål:
3. Lunch: Ungsvarmda paprikor fyllda med gräddstekt köttfärs med ost. Protoien shake.
4. Mellanmål:
5. Kvällsmat:
6. Mellanmål:
7. Övrigt: En ruta 90% mörk choklad. coca cola zero.

(Haha, hon kommer nog inte förstå nåååågot >.<)
Åh appropåmat! Pappa gjorde värdensgodaste LCHF spagetti med köttfärsås. BÄSTA, även fått en Lchf kethup av pappa. (Hoppas du inte äter upp den pia haha!)

Mycket av tränings tagget har börjat dras ner nu på helgen. Skit tråkigt, men några timmar på gymmet inplanerat nästa vecka så den kommer nog snart.




14.40

Baaahh var cp redo för att träna. Men nu pissar det ner haha. älskar regn. men vill fan inte bli sjuk. Då kan jag inte träna på flera dagar. blir äta min lchf spagetti och köttfärs :3

2012-10-05(07:04)

Sitter med min Protienshake med grädde och mjölk till frukost :3 Har fruktansvärd träningsvärk haha. Kunde INTE vrida mig i sängen. Men det försvinner nog till jag ska ut och träna senare. Måste hitta en tejp så att jag kan tajpa fast min iphone på armen. Nästa månad ska jag köpa mig en riktig mobil träningshållare. Hitta en hyfsat billig för 200-300kr. 

Har bestämmt mig på att få så högt betyg jag kan i idrott. ALDRIG haft en tanke på att göra mera än bara klara idrotten. Många gånger skitet i den. Men nu fan ska jag se om det omöjliga går! Har till sommaren på mig. Sen ingen med idrott i skolan. 

Nu ska jag ha digitalt skapande på morgonen, (min lärare har sagt att jag kan få ett a på kursen, BAAAM!). Nu återstår endast plugga på köks sakerna. men det borde väll gå bra. 

2012-10-04(18:12)

Sjuuuukt taggad på träningen. Vill ha mina muskler NUNUNU. Men jobbar på det så kommer väll med tiden, även 4 dagar in i oktober work-outen! Känner mig bäst just nu. Vart dag blir jag MER och MEEER sugen på att bli biff. Innan var det skräcken för att se manlig ut. Men vafan kommer jag ju inte. Finns fan inte sexigare än en tjej på gymmet med synliga muskler! BAAAAM.

Idag skulle vi igentligen ha massa valfria övningar på idrotten, så tog inte med mig gym handskar, var berädd på det skulle bli till en vile dag. Sen säger hon att vi får gymma, hela jag lyser upp! Tränade riktigt på ryggen och tricepsen. Synd bara att jag glömmde mina gym handskar, lite hårda hanflator redan, och ont gör det! [men värt det!]

När jag kom hem blev det bacon, stekt lök och paprika med Cream fraise + en protien shake på grädde! (Pluggat på lite om fasta med. Så mitt upplägg är : Äta kvällsmat- ta en shake till frukost- inte äta i skolan (inte äta förens träningen är gjord)- Träna. Det funkar perfekt för mig just nu iallfall. Försöker få i mig rikligt med mat ändån. Dricker 2 shakes om dagen + Någon stor måltid. MEN varför jag inte äter innan jag tränar är för att du förbränner mycket mer/ bygger mer när kroppen är i "Energiförbrukar mode" Innan du har ätit. När du äter går kroppen in i "Energibevarings mode". Det är en SUPER snabb förklaring haha. 

Imorgon blir det min 5km Runda med Grym Power walk + vart 5 min olika övningar eller explosiv sprint. Blir gymhandskar + vanliga vantar över så jag inte skrapar dem i grusen. Längtar, ökade min Träningsmusiklista idag inför imorgon. Nu ska jag Lvla min Paladin Tank resten av kvällen!

Dagens Taggningsbild:

2012-10-03(20:07)

Idag körde jag en timme på gymmet, Rygg. Pureawesomeness :3! Fan super skönt att få träna på gymmet!
Min mat blev en protienshake med grädde och lchf-tacos.NAMNAM

La upp mitt träningsschema för nästa vecka nyss. Detta är då bara ifall dem inte ändrar tiderna. (nu öppnar dem ej fören 16:00, om dem hinner byta så blir det många fler timmar på gymmet jag kommer trycka in!) Fan bärsta är att stå och posa framför speglen när musklerna är svullna. Hehe sen kommer Selina förbi och spänner sig.. man bara, tillbaka till maskinen haha.__.

here you go! NU BLIR VI BIFF!




2012-10-02(20.47)

Första gången jag åker tåg sen innan sommaren idag! Så kommer det ett nytt tåg! Åhhh jag har saknat dem så mycket! Inte åkt dem sen jag gick i skola i Hbg för 981230912 år sen typ. Satt och log helt hypert påvägen till skolan. 


S har pratar om kanelbullar en vecka nu. Så idag hade jag äntligen tid till att göra dem till han. (åt en, jag är bäst så goda dem blev :D) Första gången jag gör det själv. När vi var små fick vi alltid var sin deg av mamma och pappa och alla hjälpte till (världens mysigaste med familjen!). Här är mitt resultat:

Körde lite rullband och massor armmuskel träning hemma idag. Imorgon blir det gymmet efter en låååång dag i köket.(Kommer ej kunna äta något av skitet vi lagar T.T, hoppas jag kan ta mig hem efter gymmet haha.) Presic packat klart min gymbag. (Hoppas bara inte protien pulvret klumpar sig, borde inte.)
Nu ska jag spendera min sista tid idag med ÄLSKLINGEN inne på wow<3. 

2012-10-01(22.31)

Förra inlägget blev skit tråkigt, så ska försöka fördjupa mig mer.

Som sagt mitt protein kom idag, som var SUPER gott. Double rich choklet smak, bra val! Känns lite mer som en peppning med att få dricka en sådan efter vart träning. Vilket jag behöver nu, helt off track. Inte onyttig eller skiter i träning. Jag gör det jag ska men jag hänger inte riktigt med haha, blir snart en stor rivstart för sinnet igen!

Köpte mitt gymkort idag på sportlife. Känns SUPER skönt att bara kunna gå in på ett gym och träna. Kunna få bygga muskler på riktigt. Suger att bara göra övningar hemma hela tiden. Dem öppnar ej fören klockan 4 denna och kanske nästa vecka. Så blir väll på Onsdagar iallafall, kanske någon annan dag då jag slutar sent ifrån skolan.

Blir SKIT glad när folk säger att jag blivit smalare. 5 personer nu typ. Haha jag har inte märkt något, kanske borde ta en uppdaterings bild så jag själv ser det, antar att ni med hade tyckt det var kul kanske :3. 5-6kg mindre känns för lite för att det ska vara någon skillnad. Antar dock att jag kommer träna så mycket muskler att det bara kommer synas i speglen och ej på vågen fram över, but what tha hell :D!.

(Älskar mina motiverings bilder haha!)



2012-10-01(18.37)

Mitt paket hade kommigt idag! Sitter just nu och dricker min protien shake efter ett fys pass hemma. Köpte även mitt Gym kort idag! Wihohoh, måste börja planera upp när fan jag har tid att gå dit, tack vare dem öppnar ej förens klockan 4 denna veckan. Helt slut i mina armar och lår haha. Men nu ska jag göra läxa med S och sen duscha och efter det laga tacos sen lvla på wow kanske! 

RSS 2.0