20.57

Wow är nu på 70 %. Blir sugen när s och Linus Pvpar bredvid mig. Tänker vänta liiiiite med pandaria :P. Köpte Cata  för as länge sen. En gubbe 85. Fick en sak av Älskling så jag kan lvla en gubbe till 80 dirr. Blir nog min druid.
JAG DÖR AV LÄNGTAN TILL MINA SAKER SOM KAN KOMMA IMORGON!

2012-09-30(09.09)

                                       Oktober workout!
Ifrån den förste oktober, dvs imorgon till den 31 blir det sjuk träning 0 smusslande med maten. Selinas ide. Fick mig skit sporrad på träningen nu! Så imorgon börjar vi. Ska lägga upp träningsshema, vilka muskler som ska tränas när m.m.

Som belöning blir det Väla för oss och köpa kläder och äta Low- Carb burgare på max. (Tycker det är coolt hur jag har lärt mig att avsky bröd på en månad). Ska bli SUPER underbart. Tänk att få att vara nöjd med sig själv och att få köpa XS kläder igen. Bästa ska nog bli att testa Low waiste byxor utan att ha kärleks hantag.

Om mina handskar/Proteinpulver/shaker kommer imorgon kommer jag bli ännu mer sporrad! Fy fan vad det går bra för mig nu asså! Har 0 tankar på att ge upp! Älskar det jag äter och att få träna när jag vill!


2012-09-29(13.00)

Hemma typ klockan 5 igår. Innan jag gick och la mig hallsade jag 2 stora glas vatten för att motverka baksmällan. Och det funkade super! Är sugen på att träna. Men vill till gymmet, så trött att gå massa runder! Får vänta till måndag typ.

Bästa med Perongen! 1. där är en japan/kines/sakelisak i baren. Han startar gangnam style all the time! Och där är massa japan/kineser som står och gör dansen! Älskar att bara hoppa in bland dem med samma dans :3.
Cosmopolitan var skit gott. Iallfall på Metallbaren. skulle smakat mer alkohol bara.

FANFANFAN.. vet att vi satt på donken, beställde 2 cheesburgers. Åt först en halv sen blev det så äckligt med brödet. sen dan andre åt jag nästan hela köttet. Glad att min fylle hunger inte vill ha skit mat.

1. Hatar folk som säger saker sen UTAN att säga något skiter i att göra det.

2. S påstår att när jag och liss var ute, så satt han på golvet inne på knutan, sen kommer 5 mexikanare som ska fota. Sen slänger en sig bredvid honom. Låter vara för bra för att vara sant. Men han har bildbevis så. I löve fulla folk.

2012-09-28(17.12)

Mamma köpte träningskläder till mig, SUPER SKÖN tröja. Byxorna med, fast lite genomskinliga. Men dem är skit snygga så kan bara ta svarta troser under:3!



Nu blir det fixa sig och fördricka. Måste tagga gogogogo..!
Testade min leoprad kläning igår, och den satt 1981273 gånger bättre än när jag köpte den, så den blir det!
Körde en lite svartare sminkning, fast brukar jag ha i hbg >.<
Blö vet att jag kommer gå upp 1-2 kg av allt socker jag kommer dricka ikväll.





Idag vägde jag mig med. Orkade ej mäta haha.

4 Veckor sedan:
68,7kg

Idag:
63,4 kg

-5,3 kg.

Helt nöjd! Knappt tränat något haha.
Gick ner ett halvt kg sen i måndags.
har inte tränat en gång xD!

2012-09-27(17.35)

Så har beställt 1kg protein pulver och en shaker idag. Skulle igentligen beställa ifrån Fitnessguru, där fick man pulvret i en fin burk haha. Men tog ifrån mmsport istället, samma pris, samma mängd men mindre kolhydrater och mera smak! Så nu fan ska vi bygga muskler höhöhö!

Var och kollade på mina gymhandskar idag. Men hittade ett par av riktigt läder på samma hemsida. Slutade med att jag och selina var 3 Kroner ifrån att få fri frakt -.-! Så vi köpte en 8 kr påse av något pullver som bygger muskler när man sover haha. 


Haha vår HATADE lärare faila idag. Hon försökte som vanligt slänge ut en tjej i klassen för hon glömde boken för FÖRSTA GÅNGEN. tjejen bredvid hade en bok hon kunde kolla i + där är massa resvböcker. Men hela klassen blev skit sura på läraren och sa att vi inte gick med på det blabla, hon får ej göra så blabla.

Så sa hon att hon skulle fråga en annan lärare. Då säger jag att vi vill att hon frågar rektorn INTE din kolega. Så går hon ut 5 min. Kommer in och säger att hon har pratat med han, och att det är exakt så som hon på står blablabla.

Rasten vi fick sticker vi till rektorn och det är inte ett dugg sant! Haha hans ord : (Där är endel brist i sanningen där!). Jäkla hagga! Ljuger till och med för, oss rakt i ansiktet. Aja rektorn skulle göra något åt henne. Hoppas vi....-.-

2012-09-27(07.05)

Igår stekte jag mitt första ägg och åt mitt första ägg! Smakade inte mycket :). Så tror jag kommer klara av att äta ägg framöver >.< Har bara kokt kvar att testa, känns läskigt. Men kan inte bara sitta och äta kött när där inte finns grönsaker.

Ihhh blev lite glad när jag testade mina kockbyxer i skolan. Dem passade mig innan sommaren. Nu fick jag binda fast dem med förklädet haha. Skoj. 



Nu strax snart köper jag mitt gym kort. Cant wait :3. Måste se någon dag då Selina vill hänga med mig bara. Skulle beställa mina gymvantar i går, men så hade dem ej så den hamlar på posten, och jag fattar inte hur man betalar över internett haha. Så får väll bli åka till intersport eller kanske sportaffären i klippan.

Nu ska jag ha fitt läraren, vet att jag kommer tappa hurmöret efter dem timmarna med hon. Vill kräka på tankan. Oförskämda hagga-.-. Hoppas hon inte förstör hela min dag igen. 

2012.09.26(18.20)

Kök idag i skolan. min station var igentligen servering och sånt tradigt. Men Katarina ändra mig till Dagens för jag är bäst haha. Jag och Elvira smög ner på frukosten och åt vår egen mat på golvet i omklädningsrummet haha. Våra lärare flippar om dem får reda på att man inte äter som dem vill -.-. Men det var rätt mysigt! :3

Orkar inte träna alls! Haha tränat en gång denna veckan, känss skönt av att veta att jag går ner ändån. Har bad imorgon som tur är, synd att det ska slita så mycket på mitt hår. Men ska köpa Gymkortet i veckan. Så då fan börjar min muskel bildning! BAAAM.

Inte alls taggad på Gw2. Ska levla klart min gubbe, fixa något bra gear. Om jag ej hittar något roligt så ska jag och S fixa game time och ta upp wow igen, how does that sound?.

Min gamla mage som spyr haha.

2012-09-25(20.07)

Skit snabb dag i skolan, 2 lektioner, 2 olika arbeten pågående. Det ena ska jag planera exakt ett bröllop med bord, mat servitris blablabla. I LOVE IT. längtar till jag har massor av pengar och planera mitt eget :3!

Sen direkt efter skolan hem till SELINA DANANANA SEEELINA!!! Mamma hade köpt några super fina kläder till mig som Selina hade hoss sig så testa där :3. But lets go to the fun part! Jag och Selina färga våra hår!!

Selina färga bottnen, och mitt slingade vi blont. Hahaha så korkade, på bilden så står det skölj hela håret. Så vi blöter ner hela mitt hår. Tar på mig slinghatten sen kommer vi på att det gör ÄCKLIGT ont när det är blött haha. Så fick föna ett tag. Sen började vi slinga på. Trodde att det skulle bli helt morots färgat, och var okej med den tanken på grund av att jag vet röd är skit svår att få bort. Men det blev skit bra! Först Mood blekning 1 h Sen efter det för att ha en snygg nyans hade vi en Askblond :3 Super fint!.. Jag som var skit rädd att jag skulle se hemskt ful ut i Hbg haha. 

Aja har varit utan min Gooby hela dagen. Kom presic till han så detta får räcka för ikväll. Här har ni bilder.

Föööööre:
Jag överdrivet glad.


In progress!

Ja vi är syskon.

FY fan säger jag bara. äckligt plågsamt. På slutet skrek jag bara : SLINGA SLINGA SLINGA för att försöka tagga bort smärtan haha. Sling hätta är inte riktigt gjort för folk med så långt hår.


Här är blekningen i!

göra håret lite mer ask blont,


DADADAAAAAAM! tog en bild på bussen för glömmde de hoss selina haha.

2012-09-24(20.18)

Glad jag ej söp i helgen, helgen kändes cp lång bara för det haha. Saknar att dricka med Liss bara, MEN vi ska förhoppningsvis sticka till Hbg på fredag och ha en underbar kväll på alla barer. NÅGON MER SOM VILL MED?! Skriv skriv skriv! BAM BAM PAM PAM PAM!. Destå fler destå bättre.

Ska beställa min första riktiga cosmopolitan, köpte en flaska i grekland. Visste inte så god alcohol fanns haha. 

Har kanske glömt att säga det, lovade er före bilder. Jag tog förebilder, men kommer ni ihåg att jag tappade bort den mobilen -.-. Yeah.. and its gone! Men tog nya för typ 1,5 veckor sedan. Lite synd att bilderna ifrån allra första början ej finns kvar. 

Imorgon börjar lite blekning och lchf tacos med Selina, längtar.
Här har ni en bild så ni blir sugna och tjocka haha :3!
Blir faktiskt ej sugen på pizza längre >.< Åt en fet tallrick med bacon och kassler idag.

2012-09-24(07.07)

Hatar att vakna av att jag har kliat sönder ögat på natten. Helt rött, svullet och gör ont. Första jag gör när jag går upp, tar en piller selina gav mig. brukar hjälpa! Jag är helt äcklig, inte duschat sen god knows when... fettigt hår och luktar, hatar vara i skolan så >.<

Men tiden bara flög iväg igår. Kollade på roliga mat videos på youtube allt för sent. skit svårt att gå och lägge sig när jag är hyper, kan inte varva ner haha. Aja börjar ej förens 09.05 Så borde hinna vara hemma ca. 1h om någon är hemma och kan köra hem mig.


Hehe ska ha med mig en lök till skolan, ska demonstrera hur man fin hackar den och förklara det på engelska. Skönt att vara jag att jag ej behövde plugga in något utan kan babbla på fri hand.
Och sen imorgon ska jag färga håret med syster wiieeee :3

Nelson och pappa :3!mjaow!








2012-09-23(18.25)

Tänk på det länge, nu tänker jag fan i mig börja med det med! Ska bygga mig en rustning. Ända som har stoppat mig är att jag inte vetat vad jag kan andvända mig av! Pappa hjälpa mig med massa ideér av material. Så blir att köpa hem lite grejer och börja lite smått och hoppas att jag gillar det! Älskar att bygga och hålla på. Får se hur mycket pengar som blir över nästa vecka efter jag har köpt gym kort + hårfärg.

Demon hunter cosplay ifån Diablo 3. (tagen ifrån google)

Varför komma som en slampig sjuksköterska till en utklädningsfest när man kan komma som en fucking warrior!!!?. Kommer bli awesome. Just sketchat klart och har massa ider. Ska fin rita mina blue prints bara. Hoppas metallen ej blir för dyr ^^.

Btw, underbar morgon med en morgon promenad :3! 

2012-09-22(20:25)

Varit duktig och bara varit hemma och spelat med Kärleken. inte en droppe alkohol.
Nu ska jag kolla vidare schindlers list, såg typ en timme igår kväll. Två timmar kvar. 
Känner igen massor av den, men vet ej vad som kommer att hända så måste varit RIKTIGT länge sen jag såg den. Super bra iallafall. 

Yeah på Tisdag ska jag fortsätta min färgning av mitt hår!Selinas med :3.

2012-09-22(18.06) (3 veckor in LCHF)

Ätit lchf i 3 veckorna nu. Den 1e ska jag väga och mäta mig så ni kan få följa mina förhoppningsvisa framsteg. Känner mig inte stressad över att jag inte kommer att ha gått ner något/ minskning i cm, första veckan rasar man i vikt. Sen kan det gå väldigt långsamt, men jag mår super med mina matvanor. och tycker faktiskt det är kul att tvinga sig själv att motstå godsaker,mjölk, mjöl, pastaRisPotatis och socker över huvudtaget! En bit mörk choklad känns bättre :).

Börjar känna det är OTROLIGT onödigt att äta något som inte är bra för dig eller som mättar. varför dricka juice som bara är socker och E-medel när man kan dricka grädde som bara är fett som du blir smal av, blir otroligt mätt. :3. Efter det glaset behöver jag ej äta något på flera timmar! 

Men som sakt. Man är så van vid att om du äter en DIET, så måste då äte lite och lågt fett vilket resulterar du blir hungrig, då åter står endast kolhydraterna, och igenom att äta kolhydrater blir du endast mätt för ögonblicket. Du kanske rasar i vikt. Men du klarar inte fortsätta leva på ett sätt du ej är tillfrids med. Och när du och din kropp inte klarar mer slutar du, och du går upp dubbelt så mycket som du gick ner.

Jag Älskar att äta som jag gör, HUR mycket jag vill, men man blir jäkligt mätt så svårt att äta hela tiden haha, men om man vill kan man ju :).

Det är en stor process att gå igenom i tankarna. Har lärt mig om den löjliga fett skräcken. Men tror ni att mättat fett , de som neadertalarna åt gjorde dem tjocka? Och tror ni att Light saker som ersätter det mättade fettet med E-medel är bra för oss :S? Men okej, många vuxna var uppfödda när myten om att fettet är farligt kom. Men var inte en av de "gammla hundar kan inte lära sig sitta" Öppna er till fakta och inte antagningar.




Jag går ner i vikt igenom att tänka så här! (Allt är sann fakta.)
1. Maten kommer först. Var inte rädd för fettet, bli mätt så blir du smal!
2. Jag behöver inte träna för att gå ner i vikt. Om jag skulle fuska med dieten minsta lilla, så stannar min vikt minskning i fler tal dagar.
3. Sist kommer min träning. Behöver ALDRIG må dåligt över att jag inte orkar träna, kommer ändå falla i vikten.
4.(citat ifrån Selina, sjukt bra sagt!)
Du kan ALLTID hoppa en träning för du har ätit bra,
Men du kan ALDRIG äta dåligt för att du har tränat!
Så tro inte att om du skulle ta en godis, att om du tränar 2 h så är det borta och du kan börja gå ner igen efter det. Kommer stå stilla länge. 

För er som vill veta vad jag har gett upp för mat:
*Mjölk
*Mjöl(bröd, knäckebröd, mjöl baserad sås m.m)
*potatis
*Ris
*Pasta
*Socker
*Margarin och omättade smörer. 
*underjordigska grönsaker (ex. morötter)
*Frukt (folk tror det är bra, men det är bara socker, 5 äpplen = 0,5 l Coca Cola.

2012-09-20(20:03)

Blaaaaahhh! Måste bli pepp!!!! Hålla skit strikt på maten nu. Inte stanna upp i min vikt viktminskning. Har inte så stora svårigheter med maten faktiskt. Måste hålla mig pepp med träningen bara, men jag är så jäkla less på att power walka samma runder om och om igen. Längtar så otroligt till jag börjar på gymmet. Vill fokusera mest på muskler ofc. Vill bli biffen. Men! först och främst ska jag lägga tid på att bli av med kärleks hantagen och magen. Så ska köra 20 min rullband på mina pass, sen styrka resten av så mycket tid jag har till jag har lektion igen. MÅSTE HÅLLA SIG PEPP! KOM IGEN GE MIG PEPP TALK! 

(min mat idag om någon bryr sig
frukost:En bunke rejäla klunkar 40% flytande grädde.
iSkolan:Typ ett sallads blad >.< dem har potatis i allt. rädd för steknings smör med.
Hemma vid 4: 1,5 vitlökskorv inlindade i bacon med stekta aubergine med smält ost. 
Vid 6: Kände mig lite hungrig så åt EN liten skiva Lchf bröd med 1-2cm tjockt lager philadelphia,ost,sallad, tomat,paprika.)

Hade klarat mig utan den sista mackan, men Selina säger att det är viktigt att få i sig tillräckligt med fett. Nu kan ingen klaga på det är för lite! Pah.

Här är pepp bilder för både mig och för er! 







2012-09-20(17.00)

Har fått svängar av panik upprepande. Nu har det äntligen börjar försvinna. Sjukt glad över det. S räddade mig med att visa mig tomorrowland, Hoppas vi får tag i biljetter! Kommer bli den perfketa festivalen för att fira hur bra vi börjar må + min vackra kropp jag kommer ha då!

Yeah hade ett litet snesteg. Min vikt kommer vara helt stilla nu denna veckan. Kunde ej hålla mig i skolan. Åt ett jävla bröd. Det kommer INTE hända igen. Inte efter nu när jag vet vilken effekt det har på mitt sinne.  Det var i Onsdags jag åt det. Efter vår 80mins idrott sprang jag på bandet när jag kom hem.

Tänker hur löjligt det är att må dåligt över lite panik. Jag tänker tillbaka på hur nära jag var psykos då. Konstant hände det att jag kunde prata med någon, sedan stanna allt upp och jag kom ej ihåg vart jag var, vem personen framför mig har för kontakt med mig eller vad vi pratat om. Såg världen igenom en stor svart skugga som alltid var mellan mitt tillvarotillstånd och det yttre. Människor kanske inte tror att det är möjligt att leva så som det visas på videor eller pratas om. Vi är alla människor, vi kan hamla i så stora hål att hjärnan kan spela upp en mardröm för en och tvinga en leva den. Bablabla!.. haha nu börjar jag prata av mig. Skönt..
Jag vet att jag lever nu.
Jag är verklig.


En annan sak! Om man är vegiterian så äter du ju fan inte kött för att du inte "gillar kött". Nämner inga namn. Men seriöst "-Detta köttet är så gott att till och med jag äter det, och jag är vegiterian!". Wtf?
En vegiterian nekar köttet för hur det är behandlat i den stora industriella massproduktionen. Det är enda andledningen jag kan tänka mig? Så att äta jagat och ifrån gårdar med höns om man ska ha ägg. Sånt tycker jag är helt okej.
Vegiterianer, Varför äter inte du kött?

 
 

2012-09-17(15.55)

Följde pojken till hans skola vid 11. Sedan power walka till banken. Sedan köpa mat till s så han får äta något idag. Sen power walka hem. Blev typ en 1 h motion. Vägde mig efter helgen. Gud var as rädd haha trodde jag hade sabbat allt. Men nooop! Bara massa vatten som är kvar av bröd och sockret. Så det kommer snart försvinna. Och ni får ej veta vikten och måtten ännu,mohaha :3! 2 veckor sen får ni veta hur det går.

Till min frukost hittade jag Massa grädde så hällde upp ett glastyp vid 8 tiden. Mätt och glad :)! Sen gjorde pappa lchf lasagne på zucchini. CP STÖRT GOTT! efterrätt: lchf äppelkaka mamma gjort. Gott :3 Underbart med en familj med lchf.

Vill träna mer MER MER MER OCH MER! 1h om dagen är så tunt. Kanske tar en timme till + fys sen. Om jag fortfarande är pigg på det. 

Och yeah, snälla gott folk, VILKA SPELAR GUILD WARS 2! 

2012-09-17(07.10)

Vill Verkligen klara av detta! Vill bli nöjd med mig själv. Hellre kämpa och offra en del av min tid( som jag inte hade gjort något bättre med ändå) och kunna gå upp var morgon och älska att se sig själv i speglen. Längtar till jag och Selina ska åka och testa och köpa kläder och äta low-carb burgare på MAX. 
Och ja! Snälla folk sluta säga att detta är en "diet" Dieter har man när man vill rasa i vikt sen slutar det med att man går upp det igen. Detta vill jag fortsätta äta fram i livet! Älskar det, man mår super med sig själv! Så var snäll och läs på om LCHF innan ni komenterar något som ni inte vet något om :).

Yeah efter ihelgen fick vi en halv påse ostbollar och en liten påse godis av Selina och Danne med hem. (måste erkänna att jag åt halva halva påsen ostissar. och några bitar godis. FY. Klarar av maten perfekt så nu kör vi en sockerrensning till.


Oh har studie dag idag! Wiie upp klockan 6 ändån :3. Jag och s ska hem till mig nu! Baam.




2012-09-14(16.16)

Nu har vi sovigt en halvtimme.
Beger oss snart till perstorp. Duscha, fixa sen buss till KLIPPAN :3!
Ett ton socker ska jag äta och dricka.
Fick låna Pias gammal iphone :) snällt!
Så skicka ett medelande med ert namn till mitt vanliga nummet tack!

2012-09-14(12.07)

Iknow har varit riktigt dålig på att blogga. Min träning har inte varit på max heller. 2-3 träningspass denna veckan hehe. Men ska köra som en galning på måndag och fram! 
FY FAN säger jag böra för Iris min näringslära lärare (hela kursen är bullshit med haha- fibrer och motion är svar på allt xD!) Aja, hennes regler är att om du har glömt din bok så får du EJ dela med en kompis och ABSOLUT INTE låna en av reservböckerna-.-. Hagga.


Ikväll sticker jag och S till Selina och danne, nommar hamburgare och dricka allt vi kan komma på :3! Ska bli skit kul.

Glömde nästan, har ingen mobil. Tappade den i veckan...-.- Så ni kan bara kontaka mig igenom S mobil :). Får se hur jag löser detta.

2012-09-11(07.07)

Efter skolan igår stack vi hem till Selina, Drack vatten med pulver som skulle göra att man bygger muskler. Helt ok.  Haha glömde mina tränings kläder till gymmet. var så trött så jag bara packa ner 1. vatten flaska 2. hår band 3. shampoo. -.- Bra gym gear! 
Sen stack vi till gymmet, började med att träna biceps och rygg. Tiden flög iväg sen hade det gått 1,5 h! Längtar till jag kan skaffa mig efter gym kort. efter det hem och dricka en till pulver dricka. Sen bestämde vi oss för att gå till storköpet och köpa hår färg. Yea jag är brun hårig nu. Tänkt slinga mig mot blond successivt. 

Mamma ringde igår på bussen och sa att hon och pappa ska testa LCHF. jag as glad! = hela familjen är nu sund :).
Nu ska jag ha skol foto. eller börjar halv 11. Iknow går fortfarande upp klockan 6. Men nu ska jag klä på mig och gå till perstorp bussen sen hem och äta lite.




2012-09-09(11.30)

Mitt i min träning ringer selina och har super nyheter! Imorgon blir det träningskläder till skolan och gymmet när jag slutar! BAAM, hon fixade en gratis vecka :3! Kunde börja helt och betala i slutet av månaden med, måste kolla upp exakt med medlems avgift m.m.

Min mage kurrar men jag är ju inte hungrig XD! Borde lyssna på den och äta lite yogurt med kokosflan. 




2012-09-08(13.50)

Härlig dag igår! Bara underbart folk. Haha har massa bilder från igår! Förbered er på fyllebilder >.<
Vi hade också någon jäkla fetish på mustacher haha!
Tänker inte ta bort någon! Skulle inte låtigt mig fota istället :3

Säg ja till mustach!








Och ja, destå mer fett man äter destå längre tid tar det innan du behöver äta igen. Men har gått över att jag inte orkar äta haha. på väg hem ifrån skolan kommer det som en smäll, min kropp blir helt värdelös >.< Håller på att somna och mina muskler är as svaga. Så trycker i mig kött och turkisk yogurt. Sen äter jag inte fören nästa dag samma sak. Måste bli duktigare! Idag ska jag äta 2 gånger. mm Brukar bli as sugen på Pizza efter fyllan, idag= not so much. Dock en low- carb burgare ifrån max låter underbart!





2012-09-07(17.11)

Inatt väckte s mig och sa att där är något i rummet! Jag tror ej honom, men sen hör jag det med! Saker flyger runder i rummet. Vi sitter och bara stirrar där ljudet kommer ifrån. Det slutar och jag tar s mobil. lyser och där är burkar utspridda. Där springer en fucking råtta/mus och gömmer sig! Jag är skit trött på alla gnagare hahaha! började med en vi hade en i väggen. Nu är där HUR många som hällst! ibland kan vi ej sova för dem springer och river i väggarna hela tiden. Man får banka i väggen för dem ska sluta >.<!

Idag gick ej bussarna mellan 1 och 4! KUUUUL slutade 1. Stack hem till min syster och duscha/fixa mig inför ikvl.Jag vägde och mätte även min kropp! Jag kommer bara väga mig typ 1 gång i månaden fram över. Med lchf står det ej på vågen hur mycket du har gått ner typ. Vissa har gått ner 2kg och samtidigt gått ner 17 cm i midjan! Så ni får följa mått och bilder! 

Även ska ni veta! Om du äter Lchf kommer din kropp förändras även om du tränar eller ej. Men du kommer att se ut så som du IGENTLIGEN ska se ut. Så som vi har ätit nu har vi förlorat mycket av våra kvinnliga/manliga hormoner. Så om vi kvinnor börjar äta rätt så när vi går ner försvinner inte bröst och rumpa. Utan Det kan till och med bli större och fastare! Om det är män får man större kindben och bredare axlar. även liten midja och biffigt bröst. Utan speciell träning.

Fattar inte hur man kan ha ätit så fel i flere år! Måste tacka min syster som har visat mig sanningen haha!


Aja här har ni:
Lördags : 68.7
Idag 6 dagar senare : 65,7 kg
-3kg

Ibörjan är det stor viktminskning beroende på allt vatten som kolhydraterna håller inne. Har kissat massor iallafall!.
Men nu ska ni få följa mått resten av månaden!

Bröst : 91cm
Under Bröstett : 74cm
Mage : 94cm
Rumpa : 104cm
Lår : 60 cm


Mitt mål med att få långt hår går med bra!

Supa med Darling liss nu snart strax ! ;3


2012-09-05(06.58)

Hade bara mardrömmar inatt, + min pojkvän låg över hela sängen så fick ligga uppe vid alla kuddar för att få plats, hade en kudde som täcke under en period. Fan vad kallt det var!

Aja vad jag kommer ihåg av mardrömmer nu: Jag ligger i min säng där hemma, det är mörkt, hör the grudge ljudet utan för min dörr, det blir tyst, sen dras hantaget ner långsamt, jag vågar ej röra mig eller blunda. hennes ljud fyller hela rummet när dörren öppnas. Man ser nu henne hänga mot dörren- På några sekunder har hon sprungit fram så att hon skriker mig 1cm ifrån ansiktet. Vaknar, konstigt nog inte blir rädd för att somna om. Försöker att somna om med min kudde som täcke, Somnar. Drömmer att jag har en ond själ som förföljer mig, tydligen hade hon begravt massa små barn i min källare (har ingen?). Aja kommer bara ihåg att hon var efter mig HELA tiden.

Nu ska jag strax till skolan, BADGYMPA!. wiiii slipper träna hemma idag, fast kommer kanske göra mina övningar ändå >.< Nu ska jag spela mina sista 10 min.

2012-09-05(15.38)

Var cp snabb i skolan, Me and Elvira äger! Gå hem, 30 min löpband blablabla fys blablalba. u get it :P
Haha nu under min "sockerrensning" får jag cp socker sug! fett med abstinens! Jag och Elvira gick på ica och allt såg AS gott ut, brukar ej vara speciellt frestad av sånt >.<. galet jobbigt.

Efter min träning åt jag ost, korv, gurka och paprika med vatten<3 Nomnom får se vad jag hittar på för något imorgon !:3.
Nu ska jag göra läxor sen spela. 





2012-09-05(06.57)


.... Hatar repost. men den förklarar exakt hur det är nu när jag går i dem djupa skogarna! Fuck you slender, sen i helgen fick jag reda på att han var ett gammalt spöke folk har fått med på bilder på ricktigt. awesome... ahhaha. power walkar i den täta granskogen när man börjar känna sin paranoid, det känns som man ser saker mellan träden, man tittar bak, men är skit rädd för att vända tillbaka huvudet för han kommer stå där! Jag är så löjlig ! inte vågat ta den rundan sen i helgen >.< Pinsamt. värsta är att han ser inte ett dugg läskig ut. 

2012-09-04817.58)

NU ORKAR JAG EJ MER HAHA. 
Så portal 2 test människa. 
Kollade på en annan bild så ni vet. 
Orkade ej fortsätta på portal vapnet. började skugga lite sen ba NEJ.
nu ska jag spela!






2012.09.04(17.17)

Nu kom jag hem ifrån skolan. Slutade rätt tidigt, åkte till pp och dela på en kebab tallrick med pojken. SalladOkebab för mig, pommesOchkebab för han :3! nyttigt och gott! Råkade ta en fanta, så min dricka blev gurka ^^. Sen power walka jag hem. bytade om, power walka 30 min. fys: 20 av lite olika övningar. Hahaha när jag gick till bussen gick jag som en anka, mina muskler var typ 09128u30912 gånger större! ajajaj. men underbart!:3 Var som barny när han springer ett maraton och ej kan gå av the subway= jag på bussen.

Jag längtar as mycket till helgen! Dricka med liss, hoppas vi hör massa strange things igen!. mhm! hem as tidigt sen tvinga henne bli klar JÄTTE tidigt. så varar kvällen längre!

Nu ska jag spela guild wars och kanske göra klart min illustrator bild, börjat tröttna på den haha.. vill göra något nytt >.<!

2012-09-04(07.00)

Hinner sitta vid datorn lite innan jag ska med bussen till perstorp. kanske kan gå inom ica och köpa mig en turkisk yogurt?. Eller vad man nu kan äta som mellan mål som lchf :3. 

Slutar klockan halv tre typ. fucking norab ska prata med oss. blööö.... <.<(tack vare dem fittorna måste jag ta bussen klockan 7 när vi börjar klockan 10.)

Jag dör av längtan till gymkort, jag dör av längtan till att se förminskning, före och efter bilder, må bättre och glöm fan ej köpa kläder! Storlek XS här kommer jag! Det är sjukt så underbart det känns att tänkte NU GÖR JAG DET! JAG ÄR PÅ VÄG! OCH INTE EN CHANS ATT JAG GER UPP INTE! BAAM!


Efter sklan måste ta min runda. Hade inget ork igår efter att ha kommigt hem så sent. Liss kanske vill hänga med!(Hoppas). Måste öven tinga pojken att köpa alkohol till helgen. Är så van att vi har flera boxar med vodka stående T.T Men det tar visst slut till slut de med >.< Och fick reda på att jag endast får dricka rena alkoholer, som Vodka, gin och rom. Önska jag fick dricka min jäger! hur sablar ska jag kunna fortsätta ett liv utan jäger hahah.

2012-09-03(20.22)

Nu har jag fortsatt lite :P




2012.09.03(18.50)

Nu efter skolan har jag varit med Selina. Fått en plan hur jag ska äta och träna nu. Första veckan skulle visst bli tuff. För då ska jag "rena och ränsa" kroppen på... ehm var det socker och överblivna fibrer? ähh fick en bok så ska plugga lite på det! Aja hoppas jag överlever denna veckan haha. 

Nu mår jag AS illa tack vare bussen skaka HELA vägen hit >.< vill spy.

2012-09-02(16.00)

Det går långsamt men men :3.
Lär mig skit snabbt >.<!

5KM power walk vid 1.
Nu ska jag steka böner med bacon.




2012-09-02(09:31)

Så nöjd med ansiktet nu. 1000000000 lager fan >.<





2012-09-01(19.37)

Nu har jag testat göra något på Adobe illustator. 
Pågående arbete:



2012-09-01(18.40)

Okej nu kör vi på riktigt, antingen ger man allt eller så skiter det sig! 
Kom nyss tillbaka ifrån en 6km lång power walk runda. Man känner verkligen krampen i lår musklerna.

Här kommer det mest hemska en tjej kan göra!
Start vikt: 68.7kg.

Ska se ifall jag vågar bilder med haha.
Lets Watch Me Evolve.

2012-09-01(11.16)

Jag ska bli super tränad och få en fast mage! Om man vill kan man. LCHF, nyttigt och mycket träning så går det!
Cykla 5km efter skolan igår, tänkte gå men ville ej gå själv._.
Nästa vecka ska jag nog få gymkort på corpus.
Tänkt börja skriva upp min vikt så ni kan följa det. (Ett bra sätt att tvinga mig att fortsätta).






Tänkte, ska jag verkligen dricka, hur mycket skit som hellst i det >.< Men hade så fruktansvärt tråkigt. Så vi ringde Mia. Jag: BLULULULULU MIA:BLULULULUL Jag: HAR TRÅKIGT DRICKA? BLULULULU Mia: BLULULU JAPP KOM HIT BLULULUL. Darlingen madde hängde med på :3 Ville ha med Liss med, men hon skulle iväg idag. :( Aja hoppas man får träffa den sötsaken i veckan eller nästa helg !

Karnevalen var stäng när vi sedan kom till byn, fail.-.-. Så vi stack upp till casa(stavas?) meningen var vi skulle ta en cider sen upp till stoffe. Men fulla människor går fan ej slita ifrån en bar! Klockan 1 stack vi hem, blev en lugn kväll^^. Bästa var iallafall att äntligen få vara med både Mia och Madde<3. Har aldrig tid, så är jätte glad när man hinner träffas!:3 Hitta ashitlodeoff folk man kände eller som kände mig på casa. en av dem är Jocke!:D

HA! jag och Elvira(som går i min klass) Gick på netto i klippan. Babbla som vanligt, sluta med att vi kom fram till att hon är nästkusin med min pojkvän D:! small world. S mammas systers mans brors dotter !:3

Idag var jag uppe klockan Nio och sprang efter katterna i en timme. Senare idag blir det bara spela spela spela spela. Hatar dageneftersugerpåkebab -.-! Köp mig en Kebab saaaaallaaaaaad!!





RSS 2.0